Hexeneinmaleins: klank- & kunstworkshop voor kinderen met Nazanin Fakoor - Geannuleerd

ma 06 apr 2020 - 09:00 uur tot di 07 apr 2020 - 17:00 uur
Kunstacademie Noord Limburg, Toekomstlaan 9, 3910 Neerpelt

In het kader van de eerste editie van Klankenbos Nocturne for kids vindt tijdens de paasvakantie een gratis kunst & klankworkshop voor kinderen plaats in Klankenbos. Samen met de Brusselse performance artieste Nazanin Fakoor werken kinderen twee dagen rond het thema heksen & magiërs en gaan aan de slag met geluid en kleurpigmenten. Samen zoeken ze naar nieuwe magische formules en brouwen ze fantasierijke toverdranken. Ze laten zich leiden door de verbeelding en bouwen aan een klankinstallatie. Deze installatie wordt getoond tijdens Klankenbos Nocturne for kids op 25 april 2020. 

Nazanin Fakoor is performance artieste en installatiemaker en werkt met geluid, licht en literatuur. Haar werk kenmerkt zich door veelal beeldende, kleurrijke en immersieve installaties. De workshop vindt plaats in het kader van haar nieuwe project ‘Hexeneinmaleins’, geïnspireerd op een scène uit ‘Faust’ van Johann Wolfgang von Goethe. Haar installatie Rainbow reist momenteel langs verschillende plekken in binnen- en buitenland. 

Zin om mee een klankinstallatie te bouwen die gepresenteerd wordt tijdens de Nocturne? Schrijf je hier in voor de workshop rond heksen & magiërs van Nazanin Fakoor!

www.nazaninfakoor.com

Meer info over Klankenbos Nocturne for kids

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met C-TAKT, Kunstacademie Noord Limburg, Erfgoeddag cultureel erfgoed FARO en Gemeente Pelt


Praktische informatie

Geannuleerd 

Inschrijven